Voor wie?

Ismakogie is geschikt voor iedereen, ongeacht aandoeningen en/ of beperkingen. De oefeningen zijn zacht en subtiel en kunnen op geen enkele manier blessures veroorzaken. Ismakogie is uitermate geschikt voor mensen die wel graag willen bewegen, maar dat graag in hun dagelijks leven en in de thuissituatie toepassen, i.p.v. naar de sportschool te gaan.

Bij de Ismakogie is het bodemcontact erg belangrijk. Door middel van onze voeten hebben we namelijk contact met de aarde en kunnen wij ons ook tegen de zwaartekracht in bewegen.
Wanneer de voeten tegen de vloer worden geveerd, wordt de wervelkolom langer en gaat het kruintje richting plafond. Deze beweging wordt “(op-)strekken” genoemd en dit zorgt ervoor dat we een mooie, rechte rug krijgen en voldoende ruimte in de buikholte voor de organen.

Ismakogie zorgt voor een betere lichaamshouding, waardoor bestaande klachten kunnen verminderen of verdwijnen, of zelfs kunnen worden voorkomen. Ismakogie geeft lichamelijke verbeteringen bij o.a. hoofdpijn, rug-, nek- en schouderklachten, bekkenproblemen, gewrichtsproblemen enz.
Het lichaam wordt soepeler, de spieren sterker en de geest ontspant.